3 идеи за съчетания с ламинат

Ако ви харесва външния вид на истинско дърво, но не искате проблемите, които дървото може да има, то изберете си ламинат.

Ламинатът може да бъде отличен избор. Ламинираният материали е изминали много дълъг път през последните няколко десетилетия, около подобряване на избора на стил. Така може да внесете повече светлина и уют.

Инсталирането на ламиниран паркет също се превърна в един по-добър процес през годините и е на разположение да се монтира със заключване заедно и без употреба на лепило. За целта ще трябва да инсталирате пяна с подложка под ламиниран паркет, но това е обикновено е проста задача.

Винил:

Цената е често причина да изберете винил, но това не значи, че трябва да се жертвате за добър външен вид. Подобно на ламинат, винилът е подобрил много неща през годините.

Виниловата подова настила е трайна и се предлага в няколко покрития, които се противопоставят на петна и не е необходимо да се полират. Изберете от квадратни плочки или широки ролки. Не е необходим специална черен под на повърхността, върху която може да започнете инсталирането на винил.

Подовите настилки в останалата част от къщата

Възможностите за бани и кухни могат да работят навсякъде в къщата, но имате допълнителни опции в спални, фамилни стаи и общи жилищни площи. Те включват все по-популярни модели паркет Платиниум.

Килими:

Когато става дума за топлина и комфорт, трябва да знаете как да избирате. Килимът е над всичко. Това е чудесно за семейна филмова вечер, когато всеки иска да се простре на пода и създава спокойна, уютна атмосфера в спалнята. Това може да добави повече простор в дома. Такава може да добави някаква степен на топлоизолация и звукоизолация.

Ниска или високо, текстурирана или гладка, вълна или найлон – това е, което създава допълнителната топлина и комфорт върху ламината през зимата. Имайте предвид, че това, което ще поставите на пода е много важно за издръжливостта, така че да избегнете нуждата от подложката.