мода

Топ модни съвета за жени над 50

Когато минете 50, вече знаете това, което изглежда най-добре за вас и вашето тяло. Научили сте се с годините да цените, да прикривате и да изтъквате недостатъците и предимствата на своето тяло. Но има няколко неща като шикозни очила за четене, сутиен с поддръжка и ниски токчета обувки, за които малко знаят, че пропускът им може да е неуместен и дори с фатален край. Ето и още някои топ, които да добавите в списъка: „Важни“:

Лека форма: След години, изминавайки разстояния малко дами знаят, че прекалено голямата дамска чанта може да им навлече повече неприятности от ползата да са в крак с модата. Леката и удобна форма дамско портмоне няма да увреди визията им, но ще улесни кръста и ставите. Ето, защо по-добре е да изберете малко портмоне, вместо огромна пазарска чанта. Такова ще се съчетае идеално с малка черна рокля. Съчетайте с тоалета и всичко с вашия стил  показност ще е премерено.

В изявление на колана: Все още може да направите изявление в модата подходящ колан на талията. Проучете за моделите със стъклени отблясъци, пайети или метални елементи. Такива могат да са много актуални и през летния сезон, при това да се съчетават с останалия тоалет безпроблемно.

Непрозрачни чорапогащи: Това е най-доброто решение, ако все пак искате да носите пола, но не искате да излагате на показ краката си.

Сутиен с достатъчно подкрепа: Както можете да предположите с възрастта гърдите се нуждаят от различен вид подкрепа, отколкото когато сте били на двадесет години. Инвестирайте в хубав един сутиен или корсет, който се вписва в гърдите ви на този етап в живота.

Известен часовника: Изберете такъв, които има стойност, име и ви върши работа.

Ниски обувки: Дайте си тласък в облеклото с подходяща модна обувка. Не е нужно да наранявате крака си.

Перли: Те са класически и елегантни и ще ги има винаги.