изхвърляне на хладилници

Рециклирането на хладилници: евтин, бърз, сигурен метод

Рециклирането на хладилници е много спешен проблем от нашето време. В големия град всяка година десетки хиляди единици са се поддавали на нормално износване, неправилна употреба, токови удари в електрическата мрежа, огън и пр.

Повечето собственици изхвърлят старото оборудване в депо и абсолютно не мислят за последствията от такъв акт. Всеки един хладилник в неизправност причинявайки непоправима вреда на околната среда.

Защо да рециклираме?

Рециклирането на хладилници е въпрос, който трябва да се вземе под особено внимание.

Много хора вярват, че рециклирането на стари хладилници е загуба на време и пари. В действителност, много големи количества, съдържащи се в областта, са основната причина за растеж и озонови дупки. Чрез тях на повърхността на земята се правят прекомерни дози от ултравиолетова радиация от слънцето. Те имат неблагоприятно въздействие върху здравето на човека, което води до тежки изгаряния и провокира развитието на сериозни кожни заболявания.

Преди да изхвърлите стария си уред на депо, помислете за опасните последици от този акт, и това, което причиняват вреди на околната среда, дори в единица за обработка. Екип от експерти ще проведе рециклиране по един евтин, бърз и безопасен метод.

Стъпки в изхвърляне на хладилници:

Рециклирането на хладилници се извършва в няколко етапа. На първо място, специалистите отстраняват всички стъклени рафтове и пластмасови контейнери за храна, изваждат захранващия кабел. Устройството се обезопасява, без да вреди на мебели и други подробности в ситуацията. Хладилникът осигурява надеждна привързаност, което премахва риска от падане и повреда по време на транспортирането.

Устройството е представено от специална площадка за депониране. Специалист извършва и източването на фреон и след се неутрализира заплахата. Преработката се извършва в съответствие с всички стандарти и изисквания на екологична безопасност, така, че да не вредят на околната среда.

Изхвърляне на хладилници: цена

Изхвърлянето на хладилника се извършва на конкурентни цени. Точната стойност на услугата, може да се установи след консултация с фирмата. Всички цени са фиксирани, но има и пакетни услуги по изнасяне и извозване на подобна техника и уреди.

Рециклирането на хладилници е евтин, безопасен и удобен метод. Необходимо е да се обадите на хамали с транспорт, които ще вземе стария продукт и ще изхвърлят в депото. Поръчвайки услугата на телефон, операторът ще отговори на въпросите и ще призове приблизителната цена за рециклиране на хладилник. Възползвайте се от други оферти. По демонтаж, отстраняване на перални машини и други уреди за рециклиране.