Макиаж за всеки повод

Макиаж за всеки повод

Денят на Жената наближава, а все още се питаш какво ново да измислиш за него. Искаш сама да зарадваш себе си, но като, че ли с годините магията на този ден се е загубила накъде. Предлагаме ти обратно на досегашния стереотип.

Направи нещо различно – може да запазваш час за коафьор, час за козметик, час за гримьор сама да постигнеш всичко или поне най-съблазняващото – гримът. Макиажът може да те научи на нови неща, да промени изцяло визията ти и да те мотивира за самият празничен момент.

Опитай нещо различно и ново – опитай антиоксидантна козметика и ако до вчера си била малката, невинна и сладка офис служителка, то сега е момента да опиташ дързък грим за вечерта на празника за „8-ми март“.

В случаи, че винаги си била сериозната и делова дама, то може би в „Денят на Жената“ ще поискаш да си онова романтично момиче, което отдавна си стаила дълбоко в себе си.

Независимо дали за женският празник ще си с приятели, на фирмено парти или с любимия човек, направи макиажът си интригуващ, завладяващ, покоряващ.

Както всеки почитател на красота, така и хората, с които ще прекараш този ден, няма да оставят без внимание външността и грима ти.

По всяка вероятност и ти самата ще усетиш разликата да си с нова визия, макар вътрешно да си същата волна, красива, успешна, удивителна или само „Жена“. Впусни се в нови предизвикателства и модни тенденции за грим.