фирма която извозва

Как да организирате доставка и транспорт на антики

Транспорт на антики е една от сравнително новите дейности, извършвани от компании по транспорт. Това е доста специализирана услуга, която изисква високо-квалифициран персонал, които извършват този вид работа.

Нашите служители имат необходимите умения и опит в извършването на този вид работа. Като се има предвид високата цена и често порутени транспортирани рядкости, трябва внимателно да се планира всеки ход в предстоящата работа.

За целта изберете най-добрия вариант за пакетни услуги, а начин за транспортирането на антики може да предложи коректна фирма.

Такава ще гарантира неговата пълна безопасност. Нашите автомобили са покрити с мек материал вътре и оборудвани с необходим монтажа, всичко се прави, с цел да осигури безопасност при движение.

Когато се работи с антики, експертите в областта използват необходимото оборудване и материали за пакетиране, за да се гарантира пълна безопасност по време на транспортирането.

Антики и транспорт, без да се налага!

За да се възползвате от подобни услуги, просто се обадете в офиса на фирма, която извозва. Може да се консултирате и с оценител, който да уточни вида и размера на опаковка, който е необходим.

След това, на определения ден, квалифициран екип ще опакова, транспортира, разопакова и монтира всичко на новото място. Всички работи ще се извършват в съответствие с вашите желания. Ако е необходимо, можете да поръчате почистване на отломки, корекция на мебели, демонтаж и монтаж на полилеи, корнизи, щори и други, свързани с работата по местене.