изхвърляне на стари мебели, реставрация на мебели

Какво да правя със старите мебели у дома

Всеки в дома има масичка за кафе, някои стар диван или табуретки. Сега е момента или да дадете нов живот на старото обзавеждане или да помислите за изхвърляне на стар мебели на бунище.

  1. Започнете с боядисване на краката на масата и използвате лента за отбелязване на мястото, където искате. След пробиване на отвори в маркираните места поставете и пяна за уплътняване.
  2. Нека пяната бъде нанесена равномерно с помощта на спрей лепило.
  3. Отбележете мястото, където някои дупки ще идентифицират местата.
  4. Създавайте на дупка в пяна за дълбока туфа. По този начин на бутоните ще седят по-дълбоки. Изрязването на кръгове около маркер и премахване на пяната до отвора ще помогне за оформяне на желания вид.
  5. Увийте престилката на масичката за кафе. Можете да използвате спрей лепило, за да осигурите по-добро разположение на тъканта.
  6. Обърнете масата и вече имате завършена маса за кафе.
  7. Ако някъде има разминавания, оформете добре ръбове.

По същия начин може да си направите стилна табуретка или да помислите за процеса на изхвърляне на мебели.

Старото легло може директно да отиде на сметище за мебели, отпадъци.

Може и да го нарежете и да превърнете в пейка.

Същото може да стане и с един стар диван, велосипед и други непотребни или износени неща в дома. Всичко зависи от вашето решение.

Ако ви трябва KAMION;

Когато се налага извозване на електроуреди FORI.EU

Или просто търсите начин за демонтаж на стари мебели, MAYSTORI.COM е чудесен начин да се актуализира вашия интериор, без да навредите на околната среда. Следващият път, когато се мисли за оформяне на мебели, помислете отново!